Compromís per València defensa un finançament i tracte justos

Compromís per València s’ha sumat a les concentracions previstes per a hui, 25 d’abril, per exigir “un finançament i un tracte justos per part de l’Estat espanyol i defensar els interessos del poble valencià, donat que “som sistemàticament els últims en inversions i finançament”, ha declarat hui Pere Fuset, portaveu del grup municipal, qui ha destacat “una falta de defensa dels interessos Valèncians durant dècades que ens ha portat a la situació actual”.

“Això de pagar i callar ja s’ha acabat. No callarem més. Ja és hora de que algú mire per la gent del carrer que viu i treballa ací i que vol que se la tracte amb igualtat i justícia”, ha sentenciat el portaveu de Compromís per València en referencia als Pressupostos Generals de l’Estat, on es dedica 1,03 milions d’euros a les inversions de València en àrees de rodalies, mentre que les destinades a Madrid es situen al voltant dels 330 milions d’euros.

Així mateix, València no compta amb ninguna partida en inversions contracte programa del transport públic durant este any, mentre que ciutats com Madrid, Barcelona o Canàries obtindran unes quantitats de 126’30 milions d’euros, 108’40 milions d’euros i 25 milions d’euros, respectivament.

Pere Fuset ha instat als grups municipals Popular i Ciudadanos a triar: “o estan amb les necessitats i els interessos del Valèncians o estan amb la invisibilització i la marginació que ens ve del Govern de Madrid. No és moment per al tactisme partidista”.

Arxivat en: 2017, Compromís per València, Finançament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *