DESCARREGA’T I SIGNA LES AL·LEGACIONS AL PLA DEL CABANYAL

DEFENSEM EL CABANYAL-CANYAMELAR

 Escolta l’àudio: Joan Ribó.MP3

Documentació: ALEGACIONS CABANYAL a presentar i INSTRUCCIONS per a PRESENTAR ALLEGACIONS

En el fitxer adjunt tens les al·legacions que hem elaborat en Compromís València a l’adaptació del PEPRI de Cabanyal-Canyamelar al decret d’espoli de la ministra Sinde. Necessitem de la teua participació activa en este procés que finalitzarà el 22 de setembre. En un segon fitxer tens les normes per a presentar les al·legacions.

És molt important la teua col·laboració. Totes i tos els afiliats i simpatitzants de Compromís hem de posar el nostre gra d’arena per aturar la pretensió de Rita Barberà de trencar el Cabanyal en dos meitats fent la prolongació de Blasco Ibañez. Per açò et demanem que les presentes el més prompte possible i col·labores amb nosaltres i amb totes les associacions que defensen el barri del Cabanyal en la seua difusió en tota la ciutadania.

Estem davant d’un tema crucial per a València. De com es resolga depèn que es consolide i avance una forma o un altra de fer ciutat. I un element clau en aquesta forma de fer ciutat és precisament la participació de la ciutadania.

Contem amb tu, contem amb vosaltres

Joan Ribó Canut

Compromís per València

PD. Hi ha moltes associacions que treballen en la mateixa direcció que nosaltres i amb les quals pots col·laborar, com per exemple Salvem el Cabanyal

Arxivat en: Article d'opinió, Joan Ribó, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

 1. MIQUEL diu:

  Bull q’el Cabanyal es restaure, no que’l soterre la Rita. porta 21 anys afonant-

  se sense que cap pugui fer res, per culpa de l’alcaldesa, está deixant tot,a les

  mans dels constructors ..

  • Compromís per València diu:

   Hola Miquel!

   Gràcies pel teu comentari!

   Estem totalment d’acord. Nosaltres apostem per la rehabilitació sense destrucció i que el veïnat puga decidir el futur del barri.

   Salutacions

   Compromís per València

 2. José Antonio peris gimeno diu:

  No sólo quiero alegar en contra de su descabellado plan de destruir el cabanyal sino también contra su política autoritaria y despota contra un barrio y una ciudad la cual no es suya ni de sus amigotes, es la ciudad de todos los valencianos a los cuales NO les gusta el chapuzerismo calatraval, ni la reforma de la plaza redonda, ni parecer la Miami mediterránea. El barrio más auténtico y destrozado por olvido de su antojo, tiene alma, tiene voz, tiene sentimiento y una personalidad abrumadora que en cualquier país del norte de Europa sería una joya a cuidar. Valencia se merece tener un pueblo marítimo bonito y cuidado, con el encanto de sus calles y su arquitectura protegida y valorada.
  NO A LA PROLONGACIÓN DE AV BLASCO IBÁÑEZ

  • Compromís per València diu:

   Hola Jose Antonio!

   Muchas gracias por tu comentario.

   Estamos ante un tema crucial para Valencia. De cómo se resuelva depende que se consolide y avance de una forma u otra de hacer ciudad. Y un elemento clave en esta forma de hacer ciudad es precisamente la participación de la ciudadanía.

   Un saludo

   Compromís per València

 3. carles morales diu:

  Per la trama urbanistica del Cabanyal. NO A LA PROLONGACIÓ

  • Compromís per València diu:

   Hola Carles!

   Gràcies pel teu comentari!

   Estem d’acord. Entre totes i tots (associacions, veïns, col·lectius, partits, etc) ho podem aconseguir!

   Salutacions cordials

   Compromís per València

 4. Alex Ballester Garcia diu:

  Hola a tots, demane formalment un pla de restauració i integracio del barrí Cabanyal-Canyameral dins la ciutat de Valencia amb tots els serveis publics de qualsevol altre barri respectant el patrimoni historic d’aquest barrí.
  Gracies per donar-nos l’oportunitat de fer aquestes al.legacions. Molta sort!!

  • Compromís per València diu:

   Hola Alex,

   El nostre compromís es aturar l’ampliació de Blasco Ibáñez i transformar el Cabanyal. Volem rehabilitació sense destrucció, posar en valor el patrimoni históric i democratitzat la presa de decisions.

   No podem tolerar la deixadesa de l’Ajuntament respecte al barri, tot pels interessos obscurs de Rita Barberá.

   Salutacions i gràcies pel teu comentari

   COMPROMIS PER VALÈNCIA

 5. maite manso diu:

  El barrio pescador de El Cabanyal es un orgullo para los valencianos y estamos hartos de que Rita y sus secuaces lo dejen hundirse para crear un barrio para sus amigos los ricos. Ya edtá bien!!!

  • Compromís per València diu:

   Hola Maite,

   Muchas gracias por tu comentario.

   El Cabanyal, es un barrio único en Europa por su patrimonio histórico que lo hace singular. El Ayuntamiento del PP nunca lo ha puesto en valor y ha permitido que se degradase con sus políticas para poder llevar a cabo el proyecto de la ampliación de Blasco Ibáñez.

   Nosotros apostamos por la rehabilitación sin destrucció, potenciar el patrimonio histórico y dar la voz a la ciudadanía para que puedan decicir de manera democrática el futuro del barrio.

   Un saludo

   Compromís per València

 6. Mercedes diu:

  Dñª Rita ha perdido el sentido común. Lo que han hecho con el Cabanyal es un auténtico expolio y una ignorancia supina en lo que se refiere a la protección de los lugares y edificios emblemáticos. Esta señora no se da cuenta de que sus mentiras ya no cuelan y culpar a otros del abandono que sufre el Cabanyal es de mediocres puesto que con los años que lleva el PP en Valencia ha tenido suficiente tiempo para solucionarlo y en cambio, todavía sigue empecinada con su rocambolesco plan. El PP es maestro en estrategia, primero deja morir los lugares
  para tenerlo más fácil pero entre todos haremos que lo tenga bien difícil.

  Gacias Señor Ribó y a Compromís.

  • Compromís per València diu:

   Hola Mercedes,

   Muchas gracias por tu comentario.

   Estamos ante un tema crucial para Valencia. De cómo se resuelva depende que se consolide y avance de una forma u otra de hacer ciudad. Y un elemento clave en esta forma de hacer ciudad es precisamente la participación de la ciudadanía. Ante la dejadez del Partido Popular, nosotros apostamos por la rehabilitación, por poner en valor el patrimonio histórico y por dar la voz a los vecinos y vecinas.

   Un saludo

   Compromís per València

 7. Marina Navarro diu:

  Rita y sus amiguitos del alma sí saben lo que están haciendo. Deben favores y tienen que devolverlos. El sentido común deja de existir cuando se actúa contra los vecinos, contra la historia, y a favor del despilfarro, de la destrucción de señas de identidad…

  • Compromís per València diu:

   Hola!

   Estamos completamente de acuerdo. Hay que poner en valor El Cabanyal y dar la voz a los vecinos para decidir el futuro del barrio. Entre todas y todos podemos conseguirlo.

   Muchas gracias por tu comentario.

   Saludos

   Compromís per València

 8. Associació cultural la Brúixola del País Valèncià diu:

  Companys/es Teniu el suport unànim i incondicional del nostre col.lectiu amical, cultural i reivindicatiu.

  EL CANYAMELAR-CABANYAL ES NOSTRE I EL VOLEM SANCER I RESTAURAT.L´AVGDA DE BLASCO IBAÑEZ FINALITZA A L´ARRIBAR AL CABANYAL, A LA MATEIXA ESTACIÓ I PUNT.

 9. Paula MAS MAS diu:

  Bona vesprada,

  Entenc, pel que he llegit en les instruccions, que no hi ha possiblitat de presentar les al·legacions per a aquells que vivim fora d’Espanya, és correcte?

  Gràcies!!

  Paula

  • Compromís per València diu:

   Hola Paula,

   Gràcies per escriure’ns!

   La única manera seria enviar-les per correu i nosaltres les presentariem al registre corresponent però el termini s’acaba aquesta mateixa setmana!

   Salutacions

   Compromís per València

 10. Cento diu:

  Hola bonicos, tinc tres qüestions:

  1. Per a presentar al·legacions signades per altres persones em caldrà alguna mena d’autorització o document de representació, o no cal? Supose que no, però, m’ho confirmeu?

  2. Si vull tindre constància de les al·legacions que presente cal que les acompanye de fotocòpia, m’ho fotocopiaran amablement al registre, o això depén amb qui em trobe allà?

  3. Ja sé que puc presentar-les dijous de vesprada al PROP, però hi ha cap registre municipal obert de vesprada?

  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *