L’Ajuntament vol reforçar el respecte a les normes de circulació per reduir els accidents de trànsit

L’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han reafirmat la col·laboració del consistori amb l’associació Stop Accidents per tal de reduir els accidents de trànsit a la ciutat. Un objectiu que segons ha transmés l’alcalde passa per la pacificació del trànsit i per fomentar el respecte de les normes de circulació entre la ciutadania, sobretot, dels límits de velocitat.

«La velocitat és un element clau sobretot per reduir la gravetat dels accidents i és molt important que a la ciutat es pacifique el trànsit i es respecten les normes», ha destacat Ribó després de l’encontre amb la presidenta de l’associació Stop Accidents, Ana Novella, i altres representants d’esta, en què s’han intercanviat consideracions i aportacions per tal de continuar «el treball conjunt» i prendre noves mesures en la pacificació del trànsit.

Per la seua banda, Novella ha recordat la necessitat de treballar amb el consistori en reduir la falta de consciència entre la ciutadania en un moment en què «molts més agents estan integrats en la ciutat», com ara, vianants, vehicles, bicicletes, patinets elèctrics i altres dispositius de mobilitat. «Si cadascun respectara el que ha de fer i el seu espai, els accidents no succeirien», ha expressat.

A més, un altre dels temes de la trobada ha estat el Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de Trànsit, que se celebra cada tercer diumenge de novembre i que es vol emprar per potenciar la informació tant a la ciutat com a la Comunitat Valenciana i evitar així els accidents de trànsit. «Volem treballar conjuntament amb l’associació Stop Accidents per al Dia Mundial perquè pensem que és un moment per fer reflexionar la gent que la seua actitud i participació en la reducció d’accidents és fonamental», ha indicat l’alcalde.

TROBALLES ARQUEOLÒGIQUES A BRUGES

D’altra banda i a preguntes dels periodistes, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha indicat que les troballes arqueològiques en les obres de l’aparcament de la plaça de Bruges no canvien el pla del consistori. De fet, estes troballes, ha continuat Grezzi, «estaven previstes en el pla i s’estan fent ara les labors de catalogació per a ser retirades, i les obres continuen segons el calendari previst».

Les troballes en qüestió són de l’època romana i corresponen a la necròpolis de la Boatella, tal com s’ha informat des de la Regidoria de Cultura. A més, el pla d’obres de la plaça de Bruges ja contemplava la possible aparició de troballes arqueològiques i, en eixe sentit, es va reforçar l’equip d’arqueòlegs perquè en cas que aparegueren no s’afectara el calendari previst.

 

 

 

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, Joan Ribó, mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *