L’Ajuntament de València dóna suport i impulsa la campanya #ComerçLocal, una inicativa de la Unió Gremial, que compta amb la participació de més de 40 entitats del territori valencià. El regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans de Comunicació, Carlos Galiana, ha presentat hui esta acció promocional, que omplirà els carrers d’imatges que reflectixen l’essència del xicotet comerç urbà.

«Els eslògans, les fotografies i els lemes de la campanya són una mostra de l’essència del que és el xicotet comerç urbà: proximitat, qualitat i professionalitat», ha afirmat Galiana. El regidor ha explicat que els pròxims mesos estivals, el mobiliari urbà de València, mupis, servirà com a suport per a la difusió i la promoció de la campanya.

Galiana ha presentat esta iniciativa acompanyat de María Sánchez i Neus Clemente, vocals de la Unió Gremial, i els tres han destacat l’objectiu de la campanya: posar en valor els diferents sectors i serveis d’empreses i comerços valencians, tendes, tallers, despatxos, obradors… Tal com han explicat els seus promotors, «cadascuna de les imatges de la campanya promocial presenta un valor propi de cadascun dels sectors al qual fa referència, els valors del comerç local valencià».

En la seua primera fase, la campanya es va realitzar en xarxes socials i, posteriorment ha omplert llocs i aparadors d’una trentena de pobles i ciutats. Ara, en un dels mesos de major activitat turística, cultural i d’oci de la ciutat, arriba a València.

La campanya inclou també l’edició de vinils, borses i motxilles (es reforça el concepte de sostenibilitat ambiental), i la vocació de considerar les i els professionals del comerç com agents de vertebració i dinamització social.