L’Empresa Municipal de Transports (EMT) disposarà d’una nova cotxera gràcies a l’acord entre les delegacions de Mobilitat Sostenible i de Cementeris per a cedir una parcel·la situada junt a les actuals dependències de l’EMT a Sant Isidre.

Gràcies a esta cessió temporal d’ús d’estos terrenys, l’empresa de transports podrà ubicar els 35 autobusos híbrids articulats (de 18 metres) nous que arribaran a principis de l’any vinent. A causa de les compres d’autobusos des de l’any 2015, les dos cotxeres actuals s’han quedat incapaces d’acollir la flota d’autobusos que ara és més gran que mai.

La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, ha afirmat que este acord de cessió «permetrà optimitzar espais que no haurien sigut utilitzats fins d’ací a molts anys» i ha explicat que la condició per poder dur a terme este acord ha sigut que «les obres que s’hagen de fer es facen d’acord amb les necessitats del servici municipal de Cementeris».

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat la col·laboració entre regidories que possibilitarà la solució al problema d’espai que tindrà l’EMT per a l’adquisició de nous vehicles. «És una mostra més de la bona gestió i que estem creixent. La necessitat de la tercera cotxera és la prova més concloent que augmentem flota i millorem el servici», ha afirmat el regidor, qui ha lamentat que «si tinguérem els diners que ens corresponen als valencians i valencianes per part del govern central i no ens consideraren ciutadans i ciutadanes de segona, podríem fer moltes més coses».

Una vegada la Junta de Govern Local ha donat el vist i plau a esta cessió temporal, ara l’EMT s’encarregarà de condicionar l’accessibilitat a la parcel·la i de donar tots els servicis necessaris.