L’Ajuntament de València té previst començar el pròxim dilluns les obres en les escoletes Solc i Gent Menuda, dos escoletes que l’Ajuntament ha municipalitzat recentment. Així ho ha anunciat hui el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, que ha subratllat la necessitat de comptar amb mitjans adequats i dignes per oferir una educació pública de qualitat.

A l’escola infantil de primer cicle Solc, situada en l’avinguda de Tres Forques, l’Ajuntament refarà el sostre del pati davanter, farà obres per garantir l’accessibilitat universal a l’entrada principal i substituirà la tanca metàl·lica, que actualment està rovellada, per una de nova. També s’inclourà un sistema nou de seguretat i millores en el sistema de climatització. D’altra banda, es farà neteja i desbrossament del pati.

Pel que fa a l’escola infantil de primer cicle Gent Menuda, situada en el barri de Natzaret, l’Ajuntament millorarà les rampes actuals per garantir al màxim possible l’accessibilitat, es repintarà el mural del pati de jocs descobert i se’n substituiran les peces trencades. També està prevista la reparació d’humitats i la reposició del sistema de megafonia. Finalment, s’instal·larà un nou sistema de seguretat, un nou sistema de climatització (amb la instal·lació de sis nous aparells d’aire condicionat) i es realitzarà neteja i desbrossament del pati posterior.

«Des del Govern de Joan Ribó treballem cada dia per aconseguir una escola que faça créixer els alumnes més enllà dels continguts i en què no hi haja diferències socials. Per això considerem tan importants estes accions de reforma i rehabilitació de les escoletes municiapls que arranquen este dilluns», ha manifestat el regidor Campillo.