Obri el nou parc de Joaquim Dualde, que ja està adaptat a la nova llei d’accessibilitat universal

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de remodelació total del parc del carrer de Joaquin Dualde, i que hui «ja està obert per a que tot el barri puga disfrutar d’este nou espai verd», tal com ha anunciat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Este parc, entre d’altres aspectes, no complia els paràmetres d’accessibilitat exigibles per la normativa. «I amb esta intervenció hem deixat el parc totalment accessible per tots els seus fronts, ja consolidats urbanísticament», ha indicat la regidora.

Té una superfície de 1.500 metres quadrats i està situat al barri de Marxalenes. S’hi han plantat nous pins i magraners, freixes, lledoners, roures, alzines i moreres. D’altra banda, també s’hi han instal·lat tres zones de joc per a diferents edats i una quarta amb jocs biosaludables. Finalment, també s’han posat quatre fanals nous i una nova font.

Pilar Soriano ha indicat que «només enguany la Regidoria de Parcs i Jardins té planificades un total de 14 actuacions de millora o construcció de nous parcs en la ciutat, algunes de les quals ja estan en marxa. El total que s’invertirà en totes elles és de 2.120.755 euros, i és que volem una ciutat més verda i amable per als veïns i veïnes».

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Parcs i Jardins, Pilar Soriano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *