La primera sessió del projecte Pobles en Peu d’Art arriba a Carpesa en el tercer cap de setmana de “Cultura als Pobles”

El programa de ‘Cultura als Pobles’, promogut per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, continua este cap de setmana amb la primera sessió del taller ‘Carrer i testimoni’ inclós dins el projecte Pobles en Peu d’Art, que tindrà lloc este divendres, a les 18 hores, en Carpesa. Dins d’esta oferta cultural, promoguda als Pobles de València, destaquen el marató fotogràfic, els concerts de banda i de música clàssica, el recital per a xiquets i xiquetes, els contacontes, la màgia i el cinema a la fresca.

El projecte Pobles en Peu d’Art és un procés de creació col·laborativa centrat en la comunitat i el seu espai territorial i simbòlic, el poble. Este projecte busca explorar artísticament les empremtes de la cultura pròpia de cada territori, desenvolupar un procés de creació d’arts vives que parle del poble amb la participació dels seus habitants i donar visibilitat a la cultura dels Pobles de València.

Durant el cap de setmana la programació de ‘Cultura als Pobles’ seguix a la resta de la ciutat. El pròxim dissabte, a les 18 hores, la plaça Sequiota, al Palmar, acollirà el contacontes ‘Contes valencians’ i un taller de marionetes. A les 18.30 hores, hi haurà el recital també per a xiquets i xiquetes ‘Contes i poemes’, a càrrec de Carles Cano, al Perellonet. Mitja hora més tard, tindrà lloc a Carpesa, el concert de la Banda de Música S.M. Ateneu Musical del Port. Al Palmar es projectarà a les 22 hores cinema a la fresca, amb la pel·lícula ‘14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren les pedres’.

Pel que fa a la programació de diumenge 20, a les 11 hores, Carpesa serà l’escenari de la segona jornada de la Marató Fotogràfica a càrrec del projecte Pobles en Peu d’Art. A les 12 hores, a Castellar-l’Oliveral, tindrà lloc l’espectacle de màgia i humor a càrrec del Mag Piter. Mitja hora més tard, a Forn d’Alcedo, hi haurà un concert de música clàssica, ‘Cançons de primavera’, a càrrec de les Reinas Magas. I a les 19 hores, a Beniferri, hi haurà un altre concert, en este cas a càrrec de la Banda de Música Societat Instructiva de l’Obrer Agrícola i Musical de Benimàmet.

El projecte ‘Cultura als Pobles’ és una iniciativa de participació activa, i una invitació a la ciutadania a reivindicar els espais de proximitat com a generadors i receptors d’activitat cultural.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *