La Casa Museu Concha Piquer torna a lluir després de la primera reforma en 17 anys de vida

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha comprovat in situ les millores que ja lluïxen a la casa museu Concha Piquer després de la primera reforma duta a terme en este centre municipal des de la seua inauguració en 2001. Entre les millores principals hi ha les relatives a la il·luminació, que s’ha renovat per evitar cap entrebanc per a la conservació dels objectes personals i discos de la cantant i actriu.

«Hem dignificat este espai cultural perquè el patrimoni que ací s’exhibix es conserve i es difonga en condicions òptimes», ha explicat Tello durant la visita. Així, els llums halògens que estaven deteriorant els teixits s’han substituït per uns altres tipus led. A més, entre els treballs de manteniment realitzats hi ha el pintat de l’escala de pujada al primer pis i el vestíbul contigu, el retoc d’algunes parts de la planta baixa, la restitució de la catifa en l’entrada i l’adequació de les vitrines de la planta baixa on estan els vestits. A més s’ha procedit a una neteja general i s’han encolat i teixit de nou els tapissos de la cadira del tocador de Concha Piquer.

També s’ha habilitat un banc de fusta per col·locar-lo davant de la pantalla audiovisual i s’ha afegit un faristol per a la guia municipal de museus. D’esta forma, les persones que visiten la casa museu se’n podran informar millor i còmodament. D’altra banda, també s’han instal·lat nous cartells per complementar tota la informació de la casa museu sobre la vida i el treball de l’artista.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *