“L’Agència de la Bici de València ja funciona a ple rendiment i amb un balanç positiu amb el seu nou coordinador que ens aporta el plus que necessitàvem”, ha afirmat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha recordat que “des de la creació de l’Agència a finals de 2015, tot el treball l’han realitzat amb l’única aportació del personal de servici i l’espenta de la Regidoria”.

Óscar Giménez Gras, llicenciat en Ciències Ambientals exercia com a coordinador de l’Àrea de Medi Ambient i Mobilitat de la Mancomunitat de la Ribera Alta fins que va assumir la nova responsabilitat el darrer 1 de març.

“L’arribada del coordinador, en una administració a més penalitzada per les retallades de personal imposades per l’anterior equip de govern, ajudarà a agilitzar i amplificar el treball de l’agència i de ben segur que la ciutadania ho notarà positivament”, ha explicat Grezzi. En este sentit, en l’últim mes l’Agència Municipal de la Bici (AMB) ha planificat la dotació d’aparcaments de bicicletes en el barri de Natzaret (fins ara pràcticament sense dotació), que s’executarà en unes setmanes; ha accelerat la creació de la pàgina web de l’AMB, que s’està duent a terme pel personal tècnic del Servici de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Ajuntament i que esperen estrenar en breu; ha participat en les Comissions de Treball de “Grans Ciutats” i de “Promoció i Comunicació” de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta i, entre altres treballs, ha supervisat la preparació del II Bicifest València, que se celebrarà del 19 al 20 de maig, i per al XV Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat”, que se celebrarà a València del 16 al 20 de maig.

L’AMB preveu convocar la Mesa de la Bicicleta entre els mesos d’abril i maig. Fins eixe moment i a l’espera de l’activació de la nova web de l’AMB qualsevol ciutadà o ciutadana que ho desitge pot seguir contactant amb l’agència en el correu electrònic [email protected].