Gestió de residus sòlids comença a moure vora un miler de contenidors per garantir el millor servici durant la celebració de Falles

La recollida de residus sòlids en diversos districtes de la ciutat de València requerirà durant les dos pròximes setmanes de tot un seguit d’intervencions per garantir una òptima realizació del servici. Així, la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids en l’Ajuntament de València, ha explicat que abans de la celebració de Falles ja ha començat el trasllat del seu enclavament habitual de fins a 933 contenidors. A més, se n’hauran de retirar 383 i fins a 424 se substituiran per uns altres que permetran un accés i un buidatge més senzills.

“Les Falles són una festa que transforma València per complet, amb el que això comporta per als equips que han de moure’s per tota la ciutat per arreplegar els residus de tots els contenidors”, ha explicat. “A més durant els pròxims dies es generaran molts més residus dels habituals i cal optimitzar tots els recursos disponibles per garantir el millor estat possible per a la ciutat”, ha destacat.

La situació més complexa es produïx als districtes de Ciutat Vella, l’Eixample i Extramurs, on cal desplaçar 223 contenidors (tres d’ells de forma diària) i és necessària la substitució d’uns altres 225 per facilitar-ne la tasca d’arreplegada dels residus, mentre que uns altres 124 seran retirats durant la celebració de Falles. També a la zona 1, però als districtes de l’Olivereta, Patraix i Jesús, s’han de moure 117 contenidors, retirar-ne 79 i uns altres 199 cal substituir-los per facilitar a les brigades de recollida l’accés i el buidatge de residus. De tots els contenidors esmentats, 166 són d’envasos, 172 són de paper i cartó i 629 són contenidors grisos per als residus genèrics.

En la zona 2, que comprèn els districtes al nord del jardí del Túria, hi ha instal·lats vora mig miler de contenidors. Hi ha previst el desplaçament de 319 contenidors grisos, mentre que pel que fa als contenidors de recollida selectiva de residus hi ha programat moure’n 67 de grocs, 71 de blaus i 27 de marrons als barris on ja es recull la fracció orgànica.

Pel que respecta a la zona 3, els barris dels districtes de Quatre Carreres i els Poblats Marítims, s’han de desplaçar 99 contenidors, 23 dels quals són de recollida selectiva d’envasos i uns altres 19 són contenidors per a la recollida de residus de paper i cartó. A més a tota València també es preveu el trasllat d’una desena de contenidors de vidre i la retirada de 180.

 

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Falles, Pilar Soriano, Residus Sòlids

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *