El regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, després d’haver mantingut diverses reunions amb representants de la Federació de Veïns i de la Federació d’Hosteleria per “començar a posar ordre en les terrasses que generen més molèsties entre els residents”, ha anunciat que l’Ajuntament està pintant, en base a la nova ordenaça, les terrasses de les places del Negret i del Tossal, a Ciutat Vella.

De fet, l’Ajuntament es va comprometre a reduir fins a un 30 % les terrasses en determinats punts molt massificats de Russafa o del barri del Carme. Això va ser el resultat de la segona reunió de la mesa de treballs de terrasses que va celebrar el consistori, la Policia Local, la Federació d’Associacions de Veïns de València i la Federació d’Hostaleria.

El regidor Galiana ha posat en valor “el treball continu que està duent endavant este equip de govern respecte al caos de terrasses que ens vam trobar en arribar”. “De manera transparent i informant a totes les parts implicades —ha continuat Galiana— estem posant trellat en esta matèria per garantir el dret al descans dels veïns i veïnes de les zones més saturades de la ciutat, alhora que també protegim el dret a l’oci de les persones”.