El Mercat Central obrirà dissabte 23 de desembre amb un horari excepcional, fins les 20 hores, per donar servici la ciutadania. Amb esta fi, també obrirà els diumenges 24 i 31 fins les 15 hores. Així ho ha anunciat la Regidoria de Mercats en fer-se ressò de les obertures extraordinàries dels mercats i mercadets en Nadal, entre els quals destaca el que enguany està ubicat al voltant del Mercat Central i la Llotja, amb una imatge “renovada i dignificada”.

El regidor de Mercats, Carlos Galiana, ha explicat hui que, a més del Mercat Central, durant les festes nadalenques també faran un horari especial el Mercat del Cabanyal, que obrirà dissabte 23 des de les 7 fins les 21 hores, i el d’Algirós, Castella i Jerusalem. Estos tres obriran diumenge 24 fins les 15 hores.

En el cas del Mercat de Castella també obrirà el pròxim diumenge, dia 17 i el del 31 de desembre. Els dos dies fins les 15 hores. Per altra banda, els mercadets extraordinaris de Benimaclet, Montolivet, Castellar i Malvarrosa donaran servici eh horari habitual, de 8 a 15 hores, el pròxim divendres 8 de desembre, mentre que de l’Avinguda del Cid, el Grau i Benimàmet (també extraordinaris) obriran els pròxims dies 8, 17, 24 i 31 de desembre en les seues ubicacions habituals dels dimecres.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que l’objectiu de tots estos mercats “és garantir un bon servici a la ciutadania que, amb les obertures de portes anunciades, comptarà amb més temps per a realitzar les compres de Nadal”. Per altra banda, el regidor ha recordat l’impuls que l’Ajuntament li ha donat enguany als mercadets de Nadal. “Hem millorat les condicions dels venedors que fins ara muntaven les seues parades en l’avinguda de l’Oest i es veien obligats a desmuntar cada diumenge i dilluns les seues instal·lacions per la coincidència amb els mercats extraordinaris en estos dies”.

NOVES CASETES, AMB DECORACIÓ NADALENCA I SUFRAGADES PER L’AJUNTAMENT

Actualment este mercadet es troba a la plaça del Mercat i la idea de l’Ajuntament és potenciar i reforçar el sentit nadalenc del mercat, amb casetes, sufragades per l’Ajuntament, decorades amb motius nadalencs, i amb connexió a la llum “perquè deixen d’utilitzar els sorollosos motors de gasolina que s’empraven fins ara”.

Els articles que estan a la venda en estes parades són joguets, pessebres i complements nadalencs. Respecte als horaris, el mercadet esta des del dia 1 de desembre i romandrà fins el 6 de gener des de les 9 hores del matí a 22  hores de la nit. De manera extraordinària, el dia 24 de desembre  este mercadet també estarà obert fins les 2 h de la matinada, i el dia 6 de gener romandrà obert fins les 5 h.