‘Dóna-li bola al teu barri’ és la campanya que ha llançat la Regidoria de Comerç per a promoure i dinamitzar el comerç en la campanya de Nadal. Una bola de neu gegant recorrerà els barris de la ciutat perquè les persones que compren al comerç de la zona puguen realitzar-se una fotografia dins de la bola amb la presentació del tiquet de compra.

“Entre un 30 i 40 % dels ingressos del comerç de la ciutat es produeix a Nadal. Per això, volem donar suport al xicotet comerç, als mercats municipals i als mercats extraordinaris amb esta campanya”, ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. La campanya, que comença hui al barri d’Algirós, es podrà gaudir a 20 emplaçaments de la ciutat per a activar les zones comercials. Posteriorment les fotografies es pujaran a la pàgina web de la Regidoria de Comerç (http://comercvlc.es) perquè es puguen descarregar.

Els valencians i les valencianes es podran fotografiar a la bola de neu gegant des de hui fins al 23 de desembre, del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. Es trobarà emplaçada a mercats municipals i a mercats de venda no sedentària, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i impulsar al comerç local i de proximitat de la ciutat. “València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací este Nadal”, ha dit Galiana.

HORARIS DELS MERCATS

Pel que fa als horaris especials dels mercats municipals, el regidor ha informat que el diumenge 24 de desembre estaran oberts els mercats d’Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castilla, Central, Jerusalem, Jesús, Mosén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel, en horari de 7.30 hores a 15 h. El diumenge 31 de desembre estaran oberts els mercats de Benimàmet, Cabanyal, Central, Jesús i Mosén Sorell.

El regidor també ha recordat el mercat especial de Nadal, que per primera vegada està instal·lat a la plaça del Mercat i amb casetes sufragades per l’Ajuntament i que compten amb electricitat. Este mercat, que porta des de l’1 de desembre instal·lat, estarà fins al 6 de gener, en horari de 9 a 22 h. El 24 de desembre romandrà obert de 9 a 2 h de la matinada i el 5 de gener de 9 a 5 h de la matinada.

El mercat de Reis del Cabanyal obrirà el 3 i 4 de gener, de 9 a 14 h, i el 5 de gener, de 9 a 5 h de la matinada. Els mercats extraordinaris de Nadal estaran el 3, 17, 24 i 31 de desembre a l’avinguda del Cid, El Grau i Benimàmet.

A més, Galiana ha recordat algunes de les atraccions que fan les associacions de comerciants, com la pista de gel a la plaça de l’Ajuntament o la fira d’artesania Arteval a la plaça de la Reina, i ha destacat la participació de la Regidoria de Comerç a Expojove, que enguany està dedicat a l’alimentació. “Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre a la ciutat”, ha dit Galiana.