La rehabilitació de l’espai municipal situat en el número 117 del carrer la Reina que servirà per albergar un nou Centre Municipal de Servicis Socials per al barri del Cabanyal i que té un pressupost –a càrrec del Pla Confiança- de 300.000 d’euros ja està més a prop.  “El barri del Cabanyal vorà coberta així una necessitat que arrossega de fa temps. Per al nostre govern obrir un nou centre que siga capaç de donar resposta a les necessitats socials del Cabanyal d’una manera més ràpida i eficaç en el barri és importantíssim”, ha dit la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo.

 Hui, s’ha pogut accedir a este edifici municipal i, donat l’estat de ruïna que s’ha detectat en una part la instal·lació, s’ha procedit a telefonar al servici de bombers de la ciutat, que han comprovat el perill d’esfondrament del pis de la primera planta i del sostre de la planta baixa, motiu pel qual s’ha precintat este espai municipal.

“Posar el nou Centre de Servcis Socials, espina dorsal del pla ideat per l’Ajuntament de València per a atendre les famílies més desfavorides del Cabanyal, moltes d’elles en risc d’exclusió social, és un projecte que després de hui està molt més a prop”, ha dit Castillo.

Es tracta d’un edifici de 500 metres quadrats, de dos plantes, molt ben situat i que és de titularitat municipal, ja que abans va ser una escola. Castillo ha incidit en que “és un espai perfecte per a esta comesa i donarà una gran proximitat als servicis que volem oferir des de la regidoria de Servicis Socials al barri del Cabanyal”.