El Palau de la Música de València acollirà, els pròxims dies 22, 23 i 24 de novembre el Fòrum Internacional de Música “Anem a escoltar-nos”, que comptarà amb ponències, comunicacions, taules redones i debats d’especialistes i representants de nombrosos països de tot el món (Brasil, Argentina, Mèxic, Itàlia, França…) i distints punts del territori estatal.

La iniciativa ha sigut presentada este matí per la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello; el director del Palau, Vicent Ros; el subdirector de música, Manuel Muñoz; el Director del Fòrum, Juan Ángel Vela del Camp; i el dissenyador Boke Bazán.

Es tracta d’un esdeveniment en el marc del 30 aniversari del Palau de la Música, i s’ha organitzat amb el títol genèric “Anem a escoltar-nos”. Tal com ha explicat Glòria Tello, “no és casualitat que este fòrum comence el 22 de novembre, el Dia de la Música; a més, es tracta d’un brillant colofó al 30 aniversari del Palau de la Música, i volíem ser la seu d’un esdeveniment de tanta rellevància perquè som un referent cultural i musical de la ciutat”.

Del 22 al 24 de novembre “València es va a convertir en el centre internacional de debat musical, on volem – ha subratllat la regidora- ser una plataforma d’expressió artística per a tot el món, un lloc de trobada per a forjar relacions i poder escoltar-nos els uns als altres”. La presidenta del Palau ha expressat que l’objectiu és que el Palau siga “un epicentre de debat multidireccional en el que participen alumnes i professors de conservatoris i universitats, musicòlegs, professionals de sector i públic general”.

Els assistents podran inscriure’s online, amb un preu de 20 euros per al públic general, i 10 euros per a estudiants.

www.forumdemusicavalencia.com.