Ribó:” Qui furta ha de tornar allò que ha furtat, i nosaltres treballarem amb tenacitat per a aconseguir-ho”

L’alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó, ha informat que la direcció nacional del Partit Popular ha fet efectiu este matí el pagament del deute que mantenia amb la institució firal pel congrés que va celebrar en estes instal·lacions l’any 2008. El passat mes de juliol, el PP va acceptar la resolució judicial que li obligava a satisfer un deute que ascendia a 625.000 euros, i ara ha fet efectiu eixe pagament.

No obstant, ha subratllat l’alcalde de València, Joan Ribó, “el pagament del que es devia no ho ha fet el PP per bona voluntat, sinó perquè un jutjat li ho ha exigit després de molts anys, i gràcies també que des de Fira València se li ha exigit amb tenacitat perquè satisfera el seu deute”.

Ribó ha garantit que continuarà treballant “amb eixa mateixa tenacitat perquè acaben de pagar tot el que els antics gestors han malgastat i furtat, fins a l’últim cèntim”. Segons ha afirmat l’alcalde, el pagament del deute amb Fira València és un pas avant, “i hem de celebrar-ho, però han de donar-se molts passos més, i nosaltres actuarem amb tota fermesa perquè es donen eixos passos: qui furta, ha de tornar el que furta, i qui té un deute, l’ha de saldar”, ha afegit.

“En qualsevol cas –ha conclòs- esta és una bona notícia; encara que la roïna és el que ens ha costat recuperar eixos diners que són de la ciutadania de València”.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Fira València, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *