L’alcalde assisteix a la imposició de la medalla d’or a títol pòstum de l’agent de policia mort ahir

L’alcalde de València, Joan Ribó, assistirà esta vesprada, juntament amb la resta d’autoritats representants d’altres administracions, a la imposició de la Medalla d’Or a títol pòstum al Mèrit Policial que s’atorgarà a l’agent de policia del grup d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia de València Blas Gámez Ortiz, que va morir ahir en acte de servici. El fèretre de l’agent assassinat quedarà instal·lat des d’esta vesprada en una capella ardent en el quarter de Sapadors de València.

A més, en tots els centres policials municipals, les banderes onegen a mitja asta en senyal de dol. L’alcalde, Joan Ribó, ha expressat la solidaritat i el suport de tots els ciutadans i ciutadanes de València, tant cap als agents i comandaments del Cos Nacional de Policia, com cap a la família i persones properes de l’agent mort. Així mateix, Ribó ha destacat la professionalitat i el valor dels cossos i forces de seguretat de l’Estat en l’exercici de les seues funcions dia a dia.

Com és conegut, l’agent, de 51 anys d’edat, va ser abatut ahir en acte de servici al carrer Sueca. Blas Gámez Ortiz era subsinspector del Grup d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia de València, i va morir durant una intervenció policial en el barri de Russafa.

L’Ajuntament també ha expressat el seu condol a la família, en el seu nom i en el de tots els veïns i les veïnes de València.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *