La setena edició de Russafa Escènica torna als seus orígens amb el lema “Camins”

“Hem decidit tornar als orígens, perquè el públic puga gaudir de tot”, ha exposat el director artístic de Russafa Escènica, Jerónimo Cornelles. Amb esta idea i el títol “Camins” com a base, arriba la setena edició de Russafa Escènica amb 19 peces escèniques, que es podran gaudir del 14 al 24 de setembre a València.

“Projectes com Russafa Escènica van més enllà, no són només projectes culturals, sinó que també són socials i de ciutat, i no podria ser d’una altra manera sinó que els donàrem suport i estiguérem amb ells”, ha destacat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello. “És una sort tindre a València gent com la de Russafa Escènica i els projectes que duen a terme són una manera d’acostar la cultura a la ciutadania”, ha apuntat la regidora.

Així, el cartell del festival compta enguany amb 19 peces dividides en “Hivernacle”, “Catorze vivers” i “Quatre boscos”, que busquen oferir una programació tan diversa com siga possible i amb propostes per a tot tipus de públic. A més, s’aposta per la fusió entre generacions, amb professionals consolidats i d’altres emergents.

A més, Russafa Escènica compta amb la col·laboració de la Junta Municipal de Russafa, que presidix Isabel Lozano.

“Des de la Junta Municipal de Russafa donem l’enhorabona i la benvinguda a una nova edició de Russafa Escènica, que més enllà de ser un aparador molt interessant per a les companyies i els grups de teatre de la nostra ciutat és també un espai de dinamització social i cultural del barri i de la ciutat”, ha subratllat Isabel Lozano, que també ha dit que este festival “genera un espai de reflexió molt interessant i que està molt connectat amb les problemàtiques que ara mateix hi ha al barri de Russafa”.

Per a esta edició de Russafa Escènica s’han presentat un total de 170 projectes de diferents llocs, com ara Madrid, Barcelona, les illes Balears, Mèxic o l’Argentina. A més del cartell escènic del programa, s’han programat sis activitats satèl·lit que promouen disciplines culturals com ara el cinema, l’arquitectura o la música. Entre estes trobem les clàssiques visites guiades pel barri i el concert en un balcó, taules redones, una exposició col·lectiva a Hat Gallery o la projecció d’una obra cinematogràfica, activitat coproduïda per la Junta Municipal de Russafa.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello, Isabel Lozano, Russafa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *