L’Ajuntament convoca el Premi Senyera per a projectes d’arts visuals amb una dotació econòmica de 12.000 euros

Des de l’Ajuntament de València es vol donar suport a la creació artística valenciana amb el Premi Senyera. La presentació de projectes estarà oberta fins el pròxim 14 d’agost i es pot presentar qualsevol artista resident a la Comunitat Valenciana.

Entre la documentació a aportar es troba un dosier sobre l’obra presentada que haurà d’estar en format PDF i no ser superior a 10mb. En aquest dosier s’haurà d’incorporar fotografies de l’obra, una fitxa tècnica i un dosier d’una obra anterior. Cal recordar que no podran presentar-se aquelles persones que hagen obtingut el premi en passades edicions.

En este sentit, la regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat que “a la nostra ciutat som afortunats perquè tenim un potencial grandíssim i cal ajudar a estos professionals a fomentar la seua creació artistica, per això, el premi  té una dotació econòmica molt important: 12.000€”.

En esta edició el Premi Senyera ha viscut una reconfiguració i, en este sentit, Glòria Tello ha afirmat que “per primera vegada hem ajustat les bases, fruit de converses amb el sector, de manera que no sols treballem pel sector sinó també amb el sector”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *