Més de 13.000 persones van visitar el balcó de l’Ajuntament en el mes de juliol

Este mes de juliol han visitat el balcó de l’Ajuntament 13.633 persones, dins de la iniciativa de portes obertes que porta ja dos anys i que visibilitza la política de transparència del Govern de la Nau. Este lloc s’ha inclòs en l’agenda no solament de turistes que visiten la ciutat, sinó també de valencians i valencianes que per fi han pogut gaudir d’un espai tan representatiu per a la ciutat.

En el mes de juliol de 2017, la setmana de major afluència va ser la tercera en la qual va haver-hi 3.815 persones amb un bec d’afluència el dia 20, amb un total d’1.080 visitants que es configura, al mateix temps, com el dia de major afluència de visites al balcó. Cal destacar que ja s’han superat els 300.000 visitants des que es va obrir el balcó  al juny de 2015. La xifra de 2016 va ser de 166.623 visitants. Esta afluència ha suposat un èxit des que el Govern de la Nau decidira obrir a la ciutadania este emblemàtic lloc que forma part del patrimoni de València.

L’entrada lliure dels valencians i valencianes a la seua casa consistorial, així com la de tots els turistes, ha suposat també un increment de visites al Museu Històric Municipal, l’Hemicicle i el Saló de Cristall. El balcó també és un punt de trobada de la ciutadania en altres celebracions com el recent ascens a primera divisió del Llevant UD i la celebración de la primera lliga de basket aconseguida enguany per el València Basket i, com no, les mascletàs de Falles

Arxivat en: 2017, Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *