L’Ajuntament amplia la zona 30 al barri de La Carrasca i reforça la seua senyalització per augmentar la seguretat viària

L’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha ampliat l’adequació de la velocitat màxima permesa al barri de La Carrasca i ha reforçat la seua senyalització. L’objectiu és pacificar el trànsit i millorar així la seguretat viària en este barri, al districte d’Algirós, on s’incrementa la zona on es pot circular a una velocitat que no supere els 30 quilòmetres per hora.

“Considerem fonamental reforçar la seguretat viària en un entorn on se situen diversos centres escolars, com ara el de la Mare de Déu del Pilar o el C.P. Federico García Lorca, motiu pel qual la bona senyalització i la pacificació del trànsit són especialment importants”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

La nova zona del barri on s’adequa la limitació de la velocitat màxima a 30 km/h s’ha delimitat tant amb senyalització vertical com horitzontal. S’han fixat marques viàries als accessos al barri pels carrers de Gorgos, Santa Cruz de la Zarza, Rubén Darío, Palància i la via de servici de l’avinguda de Blasco Ibáñez. El perímetre d’estos accessos el delimiten el carrer Clariano i les avingudes de Catalunya i de Blasco Ibáñez.

D’una altra banda, també hi ha nova senyalització de reforç en l’àrea envoltada pels carrers Clariano, d’Albalat dels Tarongers i de Ramon Llull i l’avinguda de Blasco Ibáñez, on ja estava establida la zona 30; en concret, als accessos al barri pels carrers de Gorgos, del Vinalopó, del Doctor García Donato, de Leandro de Saralegui i del Poeta Artola, on s’ubica l’escola infantil municipal Pardalets.

“L’objectiu d’esta intervenció és, com férem la setmana passada al districte de Campanar, incrementar la seguretat dels vianants, disminuir el perill en les proximitats als centres escolars i fer del barri de La Carrasca un espai més amable”, ha explicat Grezzi.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *