El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha dut a terme esta setmana diverses actuacions per pacificar el trànsit al districte de Campanar i reduir així l’excés de velocitat. Els carrers de La Marina Alta, La Canal de Navarrés i el Camp de Morvedre, al barri de Sant Pau, han englobat el gros de les intervencions municipals.

Al carrer de La Canal de Navarrés s’ha pintat la mitjana de forma que els carrils tinguen una amplària més adequada, contribuint així a calmar el trànsit de la zona. Per una altra banda, al carrer del Camp de Morvedre s’ha dut a terme una actuació de reordenació de l’estacionament, alternant les zones de cordó i bateria. “L’objectiu és el mateix que amb la mesura d’adequació dels carrils, reduir l’excés de velocitat, que en este cas s’aconseguix en eliminar l’aparença de via recta, que dóna confiança als conductors per accelerar”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

La intervenció municipal inclou el repintat en tots els carrers esmentats, inclosos els passos de vianants i l’estacionament de motocicletes als laterals –de forma que es millora la visibilitat de l’encreuament-. A més, s’ha establit el límit de velocitat en 30 km/h en tot el barri mitjançant senyalització, tant vertical com horitzontal.

“Totes estes intervencions són fruit de les peticions veïnals als Pressupostos Participatius de 2017 per impulsar la pacificació del trànsit en la zona i incrementar la seguretat viària en tot el districte de Campanar”, ha afirmat Grezzi.