Consol Castillo l’alcaldessa del Palmar, Raquel Romero, i representants de la Devesa-Albufera i de Patrimoni s’han reunit este matí per tal de trobar una solució al problema d’accessibilitat a l’embarcador municipal del Palmar, que s’allarga ja més de 20 anys.

L’accés a l’embarcador municipal del Palmar té la particularitat que sols pot fer-se a través d’uns terrenys que són propietat d’un particular, de forma que el veïnat i els pescadors de la zona experimenten dificultats a l’hora d’accedir a este espai públic.

La regidora Castillo ha dit que “després de 20 anys de desídia i falta d’interés del govern del Partit Popular per trobar una solució, ara el Govern de la Nau ens posem mans a l’obra per solucionar esta circumstància”.

Segons ha avançat Castillo, l’Ajuntament estudia sol·licitar una servitud de pas. Regulada en els articles 564 i següents del Codi Civil, és el dret que té el propietari d’una finca rústica que està enmig d’altres pertanyents a altres persones i sense eixida a camí públic, per exigir el pas per les finques veïnes, amb la negociació corresponent prèvia.

En eixe sentit, Castillo ha destacat la voluntat que té tant l’Ajuntament de València com el propietari del terreny per arribar a un acord com més ràpid millor que solucione esta circumstància. Ara cal mesurar els espais d’accés i realitzar una sèrie de comprovacions per part dels tècnics municipals.

Castillo ha dit estar “molt satisfeta” de la reunió mantinguda hui i ha assegurat que “estem en el bon camí per arribar a una solució a un problema que ha estat desatés pels anteriors governs del PP durant massa temps”.