Giuseppe Grezzi, participa estos dies en el Congrés Mundial de la Bici que se celebra en Amsterdam. València s’ha sumat a la cimera mundial del ciclisme, Velo-City 2017: La llibertat del ciclisme.

“La participació valenciana en este esdeveniment és fonamental, a més de ser una ciutat que està apostant de forma clara per este mètode de transport no contaminant està creant-se una economia de la bici que cal no perdre de vista”, ha dit Grezzi.

Velo-City és un esdeveniment organitzat per la Federació Europea de Ciclistes (ECF), el qual consisteix de diferents conferències que pretenen fomentar el ciclisme com a part significativa del transport diari, la salut i la recreació. La fira reuneix tots aquells que participen en política, promoció i provisió per a ciclistes a nivell mundial.

Així, Grezzi participa hui de ponent en la mesa titulada “obtindre beneficis econòmics de la menor congestió del trànsit a través de més ciclisme”, acompanyat de Ruud Koornstra, comissionat d’Energia dels Països Baixos; Jan-Bert Dijkstra, del Ministeri d’Infraestructures i Medi Ambient d’Holanda i Morten Kabell, regidor de Medi Ambient de Copenhaguen. A més, Grezzi ha participat també en la jornada de “Mayor of Bycicle”, i en la Cities for Cyclist network program, en Nijmegen, durant estos dies.

Estos esdeveniments no només són un espai per a l’actualització d’informació i ampliació de coneixements, sinó que a més, en ells es troben reunides diferents indústries, actors i personalitats, amb les quals es pretén formar associacions estratègiques en temes de desenvolupament urbà, mobilitat i recreació, entre d’altres.

Són més de 80 països els que assisteixen a l’esdeveniment Velo-City, entre 1.500-2.000 delegats amb diferents professions, habilitats i experiències, que fan d’esta cimera del ciclisme, una oportunitat valuosa i única en temes de relacions.

És un espai mitjançant el qual diferents actors internacionals, públics i privats, faran presència. El tema d’este any serà ‘La llibertat del ciclisme’; La governabilitat i el desenvolupament de polítiques, la infraestructura, els aspectes socials i d’equitat, la ciclo-economia i el desenvolupament urbà, són els eixos principals de les múltiples conferències.