La regidora delegada de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat l’adquisició d’un nou instrument per a la Banda Municipal de València després d’haver adquirit un flautí Hammig fa unes setmanes. “Valorem molt la Banda Municipal de València i des del Govern de la Nau volem satisfer aquelles necessitats que ens trasllada el seu director titular”, ha explicat.

La regidora, qui ja havia manifestat públicament el seu compromís amb la renovació i la promoció de la Banda Municipal, ha presentat una nova moció relativa a l’adquisició de nou instrumental musical, concretament d’un saxofon Soprano S9930. El cost total de l’adquisició arriba als 5.895 euros.

“Apostem de manera ferma per la Banda Municipal. Sentim un gran orgull per la seua tasca i volem que la nostra valoració es traduïsca en respostes a les seues necessitats, com ara la de renovació d’instruments musicals”, ha explicat Tello.

La Banda Municipal de València, amb més d’un centenar d’anys d’història, oferix desenes de concerts cada any tant al Palau de la Música de València com en uns altres enclavaments de la ciutat.