Consol Castillo participa en la II Conferència Contra la Fam

Consol Castillo participa en la II Conferència Contra la Fam, que se celebra a Madrid, una trobada que reunix experts i representants polítics de distints municipis per a reflexionar, intercanviar experiències i proposar iniciatives al voltant de la nutrició, l’accés als recursos alimentaris, i la producció sostenible. Castillo donarà a conéixer les iniciatives impulsades en el marc de València, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2017.

La regidora d’Agricultura participa en el panel titulat “Ajuntaments pel dret a l’alimentació”, una trobada moderada pel periodista Javier del Pino, en què també està prevista la participació de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena; la regidora delegada de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortíz; el primer tinent d’alcalde i regidor delegat de Polítiques Socials de l’Ajuntament de Vitoria-Gasteiz, Peio López de Munaín, i el representant especial de la FAO a Espanya, Ignacio Trueba.

L’auditori Caja de Música del palau de Cibeles és l’escenari d’esta trobada plural, que ha començat este matí amb la conferència marc pronunciada per Juan Carlos García Cebolla, senior officer, director de l’Equip del Dret a l’Alimentació, FAO.

Esta II Conferència partix de la primera edició de la trobada, celebrat fa dos anys, que va concloure amb la firma de l’anomenat Pacte contra la Fam. En esta ocasió, la convocatòria pretén posar l’accent en el paper dels municipis i en la necessitat d’impulsar un marc legal concret que reforce el reconeixement del dret a l’alimentació com a dret bàsic i fonamental.

El programa de la jornada inclou una sessió monogràfica sobre els criteris i propostes de la Carta contra la Fam, i la taula redona titulada “Sistematització i perspectives” en què, entre altres ponents, intervindrà el comissionat especial de València, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2017, Vicente Domingo.

Arxivat en: 2017, Agricultura, Ajuntament, Benestar Social, Consol Castillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *