La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha instal·lat en diferents punts de la ciutat set bosses de 400 kg que anuncien el Festival Mar i Jazz. Amb esta iniciativa pretén generar moviment de persones al Marítim i atraure clients al xicotet comerç dels barris mariners de València.

Es tracta de la segona campanya de street màrqueting que realitza l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Comerç, perquè les persones que passegen pel centre històric o pels barris del Marítim es troben amb una gegantesca bossa amb la imatge i la informació de la segona edició del Festival Mar i Jazz que, organitzat per Acipmar, se celebrarà del 16 al 18 de juny al parc de Doctor Lluch del barri del Cabanyal de València.

Les set bosses gegants de 2×2 metres, que pesen 400 quilograms, s’han instal·lat esta nit amb l’ajuda d’un camió grua. Estan realitzades amb xapa metàl·lica perquè no puguen ser desplaçades. S’han col·locat a l’avinguda del Port (davant de l’edifici del Rellotge); la plaça de la Creu (al barri del Cabanyal); la vorera de la plaça de bous; el pont dels Serrans; la plaça del Tossal; la plaça del Baró de Cortes (davant del mercat de Russafa); i la plaça dels Pinazo (al carrer de Colón).

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat la “importància del diàleg continu amb les diferents associacions de comerciants de València per a col·laborar des de l’Ajuntament en les seues iniciatives i, tots junts, fomentar el comerç tradicional i de proximitat de la nostra ciutat”. De fet, esta campanya ha sigut organitzada de la mà de l’Associació de Comerciants del Marítim, Grau Vell, Canyameral, Cabanyal-Cap de França (Acipmar) i del Festival Mar i Jazz.