El Palau de la Música acull uns concerts molt especials i renovats adreçats als bebés de 0 a 16 mesos, que es desenvoluparan en doble sessió des de hui dimarts 23, fins al divendres 26 de maig. Es tracta de Bebesol, la proposta dissenyada específicament per als i les lactants i que està dins del projecte Tutti al Palau.

Tal com ha explicat la presidenta del Palau, Glòria Tello, “per a nosaltres és molt important este cicle perquè els més menuts també han de tindre un lloc important a la nostra casa, treballar la música amb els bebés és bàsic per garantir-ne el desenvolupament”. En este sentit, a més, “hem canviat el format i continguts d’estos concerts, incloent-hi una soprano, una arpista, nova decoració i una il·luminació especial i específica, més adequada per als sentits dels bebés”. A més, “també canvia el repertori amb cançons de bressol seleccionades de tot el món, interpretades de manera interactiva, i amb projeccions multimèdia formades per suggeridores imatges per cridar l’atenció dels bebés”, ha afegit la regidora.

D’esta manera, en esta edició són l’arpista Úrsula Segarra amb la soprano Quiteria Muñoz, les encarregades d’interpretar cançons de bressol i cançons populars espanyoles, irlandeses, alemanyes, americanes i de molts més països, que s’intercalaran amb peces instrumentals clàssiques de Brahms i Debussy, entre altres.

Tot això, ambientat amb una decoració disposta estratègicament per captar l’atenció dels xicotets quan estan tombats. El concert és molt dinàmic, ja que la soprano es desplaça per tota la Sala Martín i Soler, que és l’escenari informal en què els 45 bebés de cada sessió, escolten estes melodies durant 40 minuts de duració. En acabar el recital, els bebés rebran un diploma d’assistència al seu primer concert de música clàssica.