Ribó: “L’Ajuntament defendrà els interessos de la ciutat en la pròxima reunió del Consell Rector de la Marina”

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat la posició dialogant de l’Ajuntament, sense deixar de “defendre els interessos de la ciutat”, en el intercanvi d’impressions que va demanar el Ministeri d’Hisenda abans de la reunió del Consell Rector de la Marina de València, que va acollir “un esdeveniment de rellevància que s’ha de gestionar de la mateixa manera”.

El Consell Rector en un principi s’anava a celebrar hui, però s’ha posposat perquè els representants estatals han demanat temps per a repassar els punts de l’ordre del dia relacionats amb les qüestions econòmiques. En paraules de l’alcalde, “és absolutament normal perquè abans de parlar d’uns assumptes tant importants, com són els deutes de l’Estat, s’hauran d’informar”.

Joan Ribó ha recordat que va ser el govern municipal el que va forçar esta reunió i que algunes de les persones que havien de reunir-se no estaven fins ara com a representants de l’entitat, així com que es va a tractar, “per suposat, dels més de 400 milions de deute, i de la forma d’afrontar-la; un assumpte que abans, en anteriors reunions, no s’ha abordat”.

Per a l’Ajuntament, la posició d’eixida és que este deute es tracte com el de les Olimpíades de Barcelona o les Expos de Sevilla o Saragossa. Però, a més, a l’ordre del dia de l’esmentada reunió del Consell Rector de la Marina de València hi ha un total de 20 punts, amb assumptes de gestió diària i altres com l’equilibri financer.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Deute municipal, Economia Social, Finançament, interessos valencians, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *