Tant el Museu Faller, com el del Corpus-Casa de les Roques i el de la Setmana Santa Marinera, els  tres museus de la Regidoria de Cultura Festiva, han sigut visitats en abril per més del 36% dels visitants que en el mateix mes de l’any passat. En concret, el Museu Faller és el que ha registrat un major augment en termes absoluts, en passar de 10.783 visitants en abril de l’any passat a 13.887 enguany, el que suposa un increment del 29%.

Pel que fa al Museu del Corpus-Casa de les Roques, les dades situen l’increment de visitants en un 28%, en passar dels 5.481 al quart mes de 2016 fins els 7.010 d’este any, mentre que el Museu de la Setmana Santa Marinera és el que ha registrat un major increment relatiu, d’un 137%, en veure augmentat el nombre de visitants des dels 1.222 del mes d’abril de 2016 fins els 2.897 del mes d’abril passat.

Respecte a estos resultats, el  regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset ha defensat que “l’esforç que estem fent per promocionar i difondre les festes de la ciutat té una correlació amb l’interès de la ciutadania i el turisme” i ha afegit que amb el Govern de la Nau “hem apostat per la dignificació dels museus com una forma immillorable de mostrar el gran patrimoni cultural festiu que tenim a València”.

Eixa promoció continua fent-se, a més, a través de les comissions falleres, les confraries, germandats i corporacions de la Setmana Santa Marinera i també amb una difusió important des de les xarxes socials. No obstant això, Fuset ha explicat que l’esforç per donar a les festes de València el reconeixement que mereixen continuarà incrementant-se i ja està estudiant la seua difusió als centres educatius valencians de Primària i Secundària.