A partir del pròxim dilluns 24 d’abril, les 520 places de l’Aparcament Lauria (carrer Lauria, 21) s’oferiran amb una tarifa màxima de 6’5 euros als usuaris que les utilitzen entre les 22 hores i les 8 del matí de l’endemà. Amb esta proposta, comunicada des de la gerència de l’aparcament a la regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, este  pàrquing s’afegeix als que fa uns dies van comunicar les seues diferents ofertes amb preus màxims (la quantitat a abonar serà inferior si l’estada no aconsegueix eixe import tope) per a absorbir amb preus molt competitius tota la demanda d’aparcament que puga necessitar el centre de la ciutat per a qui vulga acudir amb el seu vehicle privat a gaudir de l’oferta d’oci nocturn.

El pàrquing Lauria és conegut per oferir aparcament gratuït durant 4 hores als clients dels cinemes ABC Park (per a acudir a este cinema amb cotxe mai es va necessitar disposar d’aparcament en el carrer) i ara introdueix una oferta addicional, en la qual el preu màxim a abonar durant la primera hora d’aparcament serà de 3 euros, 5 per a les dues primeres i 6’5 per al qual utilitze el pàrquing en estades més perllongades entre les 22 hores i les 8 del matí de l’endemà.

Per part de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’ha arreplegat la proposta i, tal com es va comprometre amb els gestors d’aparcaments que feren ofertes d’este tipus, la difondrà a través de les plataformes a la seua disposició. Entre elles, a partir de la setmana vinent, estarà disponible en la web un plànol constantment actualitzat amb les tarifes màximes de tots els aparcaments de la ciutat que li facen arribar la seua oferta. El plànol i les novetats que incloga es difondran periòdicament també a través de les xarxes socials de la regidoria i del propi consistori.