Mercavalència ha presentat hui la seua nova imatge corporativa que busca “transmetre els valors que estem impulsant en la principal empresa pública municipal de València. Per això, hem actualitzat la imatge a través d’un disseny més modern i actual, adaptat als nous temps que viu la ciutat”, ha explicat el regidor de Comerç i president de Mercavalència, Carlos Galiana.

El nou logotip aglutina en un mateix disseny tot el que engloba Mercavalència: el producte alimentari de proximitat, un lloc d’unió entre venedors i compradors, venda de producte sense intermediaris, responsabilitat i rendibilitat, ubicació privilegiada, seguretat i tira de comptar diària.

Tal i com ha explicat Galiana, els objectius de Mercavalència en esta nova etapa passen per estar més a prop dels professionals de l’alimentació, ser referent en la promoció de productes de temporada i de proximitat i ser part activa en els processos cap a un nou sistema alimentari basat en tres pilars fonamentals: la conservació de l’horta local, la revitalització del comerç xicotet i la potenciació d’una cultura alimentària saludable.

La gamma de colors representa tots els productes frescos (fruita, verdura, peix, carn, productes de temporada…) que es venen en este espai, i també es manté el taronja corporatiu de Mercavalència.

La nova imatge representa Mercavalència amb la M i V com a grafisme inspirador. Es rescata el concepte del logo inicial, tornant als orígens de la institució, i s’afegix un nou concepte, el cor (que forma la V), ja que Mercavalència és el cor comercial de productes frescos de València. Pel que fa a la tipografia, s’utilitza una en minúscula (per a transmetre més proximitat), negreta (per a reflectir seguretat) i redona (perquè les formes redones són més pacífiques i entra en sintonia amb les formes que es fan servir per a la imatge).

Mercavalència afronta així el repte de convertir-se en referent alimentari amb una nova filosofia d’empresa basada en valors com la responsabilitat social i la transparència.