L’Ajuntament de València ha dut a terme les obres necessàries per ampliar la capacitat del cementeri del Cabanyal i construir 40 nínxols més, una qüestió d’especial interès pels veïns i veïnes del barri marítim que en múltiples ocasions han reclamat la construcció de nous nínxols perquè les persones que falten puguen ser soterrades a prop dels seus éssers estimats.

Tal i com ha explicat la regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, “sabem que l’ampliació de la capacitat d’este cementeri de la ciutat és una qüestió que interessa a moltes persones del Marítim i per això hem volgut escometre esta actuació”, i com a resposta a eixa reivindicació veïnal es troba esta construcció de nínxols senzills, que s’han disposat en quatre columnes de cinc altures per cada cara de l’estructura.

Les obres han tingut un pressupost total de quasi 60.000 euros i han permès realitzar la pavimentació d’un tram al costat del nou bloc de nínxols. D’esta forma es facilita l’accés de familiars i éssers estimats fins la nova estructura. A més, s’ha condicionat amb una canalització que permetrà l’evacuació de l’aigua de pluja.