Joan Ribó, a preguntes dels periodistes en relació amb l’entrada d’agents de la UCO en Turisme VLC, ahir, i Las  Naves, hui, ha reiterat l’oferiment d’absoluta col·laboració per part de l’Ajuntament perquè la justícia complisca la seua funció i arribe fins a les últimes conseqüències.

“La justícia ha de complir la seua funció i li demanem que arribe a les últimes conseqüències, perquè si era veritat que hi ha hagut finançament il·legal en les passades campanyes electorals, algú estaria jugant amb les cartes marcades i açò en una democràcia és absolutament intolerable”, ha afirmat Joan Ribó en ser preguntat sobre l’ocorregut ahir i hui en Turisme VLC i Las Naves. Volem que la justícia faça el seu treball i ho faça bé, i per descomptat nosaltres col·laborarem absolutament”.

Ribó ha afegit que “S’està parlant d’una empresa que quan estàvem en l’oposició ja l’assenyalem i vam dir a la fiscalia que s’investigara”, i ha recordat que es tracta d’investigacions judicials que es duen a terme  des que va eixir a la llum l’animentat cas Taula,i també que este govern municipal,”des del primer moment es va mostrat disposat a col.laborar amb la justicia per a esclarir fets del passat”, segons ha dit Ribó.

Preguntat Ribó sobre la visita que ahir va realitzar a València la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, l’alcalde ha dit que “no vaig estar amb la vicepresidenta, però si haguera estat li hauria recordat el que ja li vaig requerir al Delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, quan em vaig reunir amb ell”, referint-se a la urgència que l’administració central anomene al seu representant en el Consorci.

“És un assumpte que hem de resoldre ràpidament. Precisament ahir, quan vaig estar amb el president de la Diputació, vam estar parlant de la necessitat de rehabilitació del Varader per a convertir-ho en una de les seus del projecte museístic del Museu de la Mar”, ha afirmat l’alcalde. “El que ha de fer el govern central és decidir si el Consorci depèn la Vicepresidenta o d’Hisenda. A nosaltres ens dóna el mateix, però necessitem a algú per a poder convocar el Consell Rector, i que sapiem no s’han decidit fins ara”.