El Centre d’Innovació Las Naves acull la I Setmana de la Innovació Urbana de València, una iniciativa dirigida a reflexionar sobre el nou model i els eixos sobre els quals desenvolupar els processos d’innovació a la ciutat. Tal com ha destacat Joan Ribó, l’element diferenciador d’esta convocatòria és que concep la innovació com un element al servici de les persones.

“Obrim una setmana de posada en comú, de reflexió al voltant dels grans eixos sobre els quals es vol desenvolupar el tema de la innovació, un desenvolupament que volem fer amb la participació de la gent”. L’alcalde de València ha destacat la importància d’abordar de manera conjunta esta reflexió, “i fer-ho també articuladament amb els grans projectes que té l’Ajuntament, les línies estratègiques municipals de cultura, agroalimentació, sostenibilitat…”.

Tal com ha explicat Ribó després de l’acte d’obertura de la sessió inaugural, “es tracta de concebre la innovació primer per a les persones, abans que per al negoci; este ja vindrà després, però l’important és que siguen innovacions que tinguen una aplicació important per a la gent”. Això suposa, ha subratllat l’alcalde, “un canvi de línia que, des de l’Alcaldia, saludem amb entusiasme i al qual donem suport perquè és així com creiem que han de fer-se les coses”.