L’Ajuntament de València ha obert quatre noves instal·lacions per la socialització dels gossos. En l’últim mes se n’han inaugurat quatre als districtes de la Saïdia, l’Olivereta i Patraix, per partida doble. “Estes zones per a gossos responen a la necessitat social de milers de persones que cuiden les seues mascotes i que durant molt de temps han reclamat espais dignes i segurs perquè els gossos puguen córrer i jugar tranquil·lament i sense molestar a ningú”, ha explicat Pilar Soriano.

Esta iniciativa, que abasta tots els districtes de la ciutat de València, respon tant a diversos processos de consulta ciutadana als pressupostos participatius de l’any passat com a la voluntat de la Regidoria de Parcs i Jardins de satisfer la necessitat dels milers de gossos que viuen a la nostra ciutat i de les persones que els cuiden.

De les quatre zones de socialització per a gossos que s’han posat en funcionament en el darrer mes, dos se situen al districte de Patraix. Per un costat, a la plaça d’Enric Granados n’hi ha una nova instal·lació amb una superfície de 680 metres quadrats, mentre que al carrer Borrasca se n’ha obert una amb 783 metres quadrats.

D’una altra banda, també s’ha habilitat una zona per a gossos als Jardins del Real, al districte de la Saïdia, amb 726 metres quadrats de superfície i una altra al barri de Nou Moles, al carrer de Cartagena, amb 368 metres quadrats de terreny.