La regidora de Cultura  s’ha reunit amb veïns i membres de la Comissió de Memòria Històrica per a informar-los sobre el procediment de canvis de carrers i per treballar conjuntament perquè el procés siga el més amable i senzill possible, tractant de solucionar al màxim qualsevol situació que es puga produir.

La Regidora Glòria Tello ha informat que “estem en contacte amb altres ciutats que ja han iniciat este mateix procés, per tal d’intercanviar informació i aprofitar la seua experiència en eixos processos i aprendre sobre quina és la millor manera de dur endavant este necessari procediment” .

Tello els ha transmès la intenció de mantindre les dos denominacions del carrer: l’antiga i la nova durant 18 mesos per donar temps suficient a veïns i comerciants a realitzar els tràmits i canvis necessaris. Proposta que ha estat molt ben rebuda per part pels veïns.

La Federació de Veïns convocarà per la seua banda a totes les associacions perquè siguen participes del procés, treballen la informació amb els seus veïns i puguen aportar idees. Posteriorment convidaran la regidora, Glòria Tello, i als membres de la Comissió de Memòria perquè puguen informar directament a les associacions sobre tot el procés i puguen intercanviar opinions.

En la reunió s’han aportat algunes idees per part dels assistents  mesures que seran estudiades pel Servici de Recursos Culturals encarregat de tot el procés. Des de l’Ajuntament s’enviarà a cada un dels veïns i comerciants una carta informant-los dels canvis , canvis que a més són comunicats a un gran nombre d’organismes per tal d’agilitzar els tràmits.

“En resposta a la Llei de Memòria històrica, i al nostre convenciment democràtic, és per a mi de gran importància fer una política participativa en la que es compte amb els veïns, es tracta  d’un tema que els afecta i per a nosaltres és indispensable comptar amb la seua opinió i sobretot amb la seua col·laboració per fer que el canvi siga un procés fàcil i senzill”.