Joan Ribo ha manifestat , davant les preguntes dels periodistes sobre la imputació de l’exregidor i actual diputat autonòmic Miquel Domínguez, “que, al seu parer, hi ha una contradicció de facto durisima entre els diferents comportaments, el de Rita Barberá, el de Miquel Domínguez i els dels regidors de València, que sembla que volen pasar desapercebuts, com si no estigueren investigats, pero ho estan exactament igual que la senyora Barberà i el senyor Domínguez”.

 “L’alcalde ha demanat novament als regidors investigats en el marc de l’operaci’o Taula contra la corrupcio a l’Ajuntament de València que deixen la seua acta de regidor en mans d’altres membres del PP que no estiguen imputats. “Si no ho fan”, ha dit, “la secretaria general del PP, Isabel Bonig, haura de prendre cartes en lassumpte d’una vegada per totes, perque l’espectacle que esta donant el seu partit a la ciutat de València és profundament lamentable”. Ribó ha assenyalat que “ningu es podra creure que el PP combata la corrupcio mentre consentisca tindre representants públics en les intitucions acusats de delictes tan greus com el blanqueig de capitals”.

“La ciutat de València” ha afegit “ja ha patit prou l’estigma que el PP li ha imposat amb la corrupcio, i ens esta costant molt donar la imatge d’honradesa que si representa als valencians, contra les accions dels regidors i carrecs electes del PP investigats judicialment. El PP, com a partit, esta sent investigat, i això implica que el jutge observa indicis de delicte estructural en un partit que presumptament hauria desviat fons de contractacions publiques per a financar-se”.