La primera edició de la campanya de promoció dels mercats municipals Bonic/a Fest s’ha desenvolupat amb un notori èxit de participació. Carlos Galiana, ha realitzat hui un balanç de la convocatòria i ha manifestat la seua satisfacció pels resultats obtinguts, “que han complit perfectament les nostres expectatives”.

Més de 50.000 persones van donar suport amb la seua presència a les diferents propostes organitzades en els 14 mercats municipals, des d’exhibicions de ball a actuacions musicals, mostres gastronòmiques i de moda, entre altres. La campanya començà el cap de setmana i va tindre el colofó la nit del dissabte 17. El regidor Galiana ha assegurat este matí que “s’han complit perfectament els objectius que es va marcar l’equip de govern amb esta proposta: “posar en valor els mercats municipals, donar-los a conéixer entre els valencians i situar-los en el mapa”.

“El govern municipal està molt orgullós dels mercats”, ha explicat Galiana, “formen part de la nostra política i de la nostra filosofia com els importants agents socials i econòmics que són, i per això continuarem apostant clarament per ells”.

La convocatòria Bonic/a Fest es va convertir en trending topic local, autonòmic i estatal la nit del dissabte (arribà al tercer lloc estatal), amb un públic potencial de quasi 4 milions de persones. El vídeo de promoció de la campanya ha aconseguit un total de 200.000 reproduccions, i el del cor de venedors cantant la seua particular versió de la cançó “Sex bomb”, 90.000 reproduccions.

“Èxit general”, ha conclòs Galiana, que ha anunciat que en un parell de setmanes es reunirà amb les presidentes i presidents dels mercats per a avaluar els resultats de la campanya i la seua repercussió econòmica, i recollir suggeriments i propostes amb vista a l’edició de 2017.

Finalment, Carlos Galiana ha afirmat la seua voluntat d’impulsar la celebració de la segona edició de la festa l’any que ve, amb la mateixa denominació, Bonic/a Fest, “que tan bé reflectix eixe tracte exquisit, pròxim i de qualitat que oferixen els mercats municipals de València”.