“Per fi, un Museu de Ciències Naturals digne”, amb estes paraules Sergi Campillo s’ha referit a les obres d’adequació i manteniment que tindran lloc al citat museu de la ciutat. L’edifici, situat als Jardins de Vivers, presentava clavills al sostre i les parets i nombrosos desperfectes.

Tal i com ha destacat el regidor Sergi Campillo “este govern municipal creu en el potencial que tenen els seus museus i en el potencial d’una ciutat que ofereix durant tot l’any cultura de qualitat. Per això hem preparat esta posada a punt, que a més garanteix la seguretat tant dels visitants com dels treballadors del centre”.

El presupost total destinat a l’adequació del Museu de Ciències Naturals és de 193.419,03€. Entre les necessitats d’actuació destaquen, entre altres, el subministrament i la instal·lació de nous carrils elèctrics i les seues luminàries corresponents tipus LED, la instal·lació de la climatització, la reparació de badalls a les parets i desperfectes, així com la instal·lació elèctrica de baixa tensió.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Glòria Tello, s’ha felicitat “perquè la ciutadania i els visitants de València podran tornar a gaudir del centre de referència més pròxim en ciències de la Natura. El seu estat era lamentable, i amb esta actuació refermem la nostra aposta per la cultura”.