Pere Fuset, s’ha mostrat “molt satisfet per la unànime i positiva resposta ciutadana” a la proposta municipal  de la Gran Fira de València d’acord a un “model renovat. Més plural i  atractiu per a tot tipus de públics, tot tipus d’edats i de gustos”. Fuset ha parlat d’una “Fira ressorgida i descentralitzada incloent tot tipus d’activitats i espectacles, que ha arribat a tots els racons de la ciutat i a tots els públics”.

Després del colofó d’una Batalla de Flors “més participativa, multitudinària, i amb més carrosses”, Fuset s’ha referit també a l’aspecte relacionat amb la recuperació de tradicions per a emmarcar-les dins del paraigua de la Gran Fira de Juliol, i també d’iniciatives, com el Circuito Café Teatro o les Serenates del Patriarca, que enguany per primera vegada han sigut incloses en una Fira “que a més del seu potencial cultural i social ha demostrat tenir un gran potencial i econòmic sobre la ciutat, com ha reconegut  recentment la pròpia Federació d’Hostaleria amb un comunicat”.

Igualment ha destacat Pere Fuset la immillorable resposta a les xarxes socials que han sigut vitals en la comunicació viral de la festa. A Facebook, la fapage de la Gran Fira ha duplicat en unes setmanes els seguidors acumulats en anys i s’ha arribat en la última setmana a prop de 300.000 murs.  De fet ahir l’etiqueta #125BatallaDeFlors va convertir-se durant hores en Trending Topic a Twitter, amb una projecció superior als 800.000 usuaris diferents.

Per últim, Fuset ha agraït la col·laboració de les diferents institucions com la Generalitat, la Diputació o la Universitat de València, així com de les diferent regidories del propi Ajuntament “que han realitzat un gran esforç per a que enguany la Fira s’acostara a centenars de milers de persones, entre valencians i turistes, que han recolzat amb la seua presència totes les propostes de la Gran Fira de València”.