En huit mesos els veïns i veïnes de Benimàmet podran inagurar el Parc Lineal que comptarà amb uns 53.700 metres quadrats de zona verda i espai d’esplai. Giuseppe Grezzi, ha informat que l’equip de govern municipal presentarà, dins dels termes legals, modificacions del projecte inicial, ja que no comptava amb tots els informes favorables. Entre els canvis, es troben els necessaris per a preservar el túnel del metro, “una infraestructura que es patrimoni públic i que d’altra manera podia veure’s afectada per la vegetació”.

 Giuseppe Grezzi ha explicat  als mitjans que el projecte presentat per l’anterior govern no comptava amb l’autorització de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), i no contemplava els problemes que les arrels i el reg d’algunes plantes podien causar en les infraestructures del metro.

Grezzi, que ha lamentat “les preses i poca diligència de l’anterior gestió municipal que va donar suport a eixe projecte”, ha informat que, a causa d’estes circumstàncies, les zones d’arbres no es posaran damunt de la llosa del túnel del metro, un espai de 19.800 metres quadrats on s’habilitarà un passeig, amb un carril bici i altres servicis per la ciutadania com bancs. A més, es controlarà la plantació d’arbres i altres plantes al costat dels accessos de les infraestructures ferroviàries i servicis d’emergència.