Giuseppe Grezzi va mantindre la setmana passada una reunió amb representants del Mercat Central per a informar-los de primera mà de els gestions que du a terme l’Ajuntament per a millorar la situació del Mercat Central.

Sobre el pàrquing de Bruges, Grezzi ha confirmat que l’Ajuntament ha destinat 4,5 milions d’euros per a poder gestionar les obres complementàries que des de fa anys estan pendents de realitzar en el pàrquing.

Grezzi, ha assegurat que “l’Ajuntament està treballant coordinat entre l’Alcaldia i les regidories de Mobilitat Sostenible i Urbanisme i Comerç per a accelerar al màxim possible l’inici de les obres i la posada en funcionament del pàrquing, respectant sempre els procediments de control administratiu a què està subjecte l’Ajuntament”.

“És un compromís personal tant de l’alcalde com meu que el pàrquing de Bruges entre tan prompte com siga possible en marxa, ja que consolidarà les vendes del Mercat Central i resoldrà una de les reivindicacions més antigues dels venedors del Mercat”, ha indicat Grezzi.

La idea del govern municipal és garantir d’una banda l’accés dels veïns i veïnes, i de l’altra del transport públic, com els autobussos de l’EMT i els taxis, així com l’accés a zones de càrrega i descàrrega als vehicles de repartiment en el Mercat Central.

Això s’ha de compaginar amb la conversió definitiva en zona de vianants de l’entorn de la Llotja i de la plaça del Mercat per a protegir i posar en valor el patrimoni cultural, històric i arquitectònic dels valencians i valencianes, alhora que es dota la ciutadania d’espais segurs i de qualitat.

Així mateix, Giuseppe Grezzi ha escoltat les aportacions que han fet els representants dels Mercat Central i els ha animat a participar en el concurs d’idees per a la remodelació de l’entorn de les places del Mercat i de Bruges.