Pere Fuset ha instat perquè, de manera immediata, el Partit Popular “netege de la institució aquelles persones que l’estan embrutant”. Fuset s’ha referit als investigats del cas Taula de qui cada dia apareixen noves dades als mitjans de comunicació, explicant com, presumptament, blanquejaven diners.

“El govern municipal actual ha intentat per totes les possibilitats, llevar la taca de corrupció que el Grup Municipal Popular deixa sobre la institució. Per això és va apartar de manera cautelar a un seguit d’assessors investigats judicialment en un cas en què el sumari arreplega gravacions amb autoinculpacions, i on els protagonistes d’esta trama expliquen pas a pas com es fa la ‘corrupció política total’, con diria una de les investigades” ha dit Fuset.

El portaveu del Grup Municipal ha destacat, després de les últimes informacions aparegudes, la normalitat amb què suposadament es delinquia al sí del Grup Municipal del PP, i com es parlava d’això “sense cap rubor” en grups de whatsapp.

“Sembla clar”, ha continuat Fuset, “Trasgos era la Gürtel de l’Ajuntament de València”. Compromís per València ja va posar la lupa la legislatura passada sobre el fraccionament de contractes de Trasgos i en el fet que al mateix temps el PP i l’Ajuntament contractaren esta empresa per a tasques de comunicació: “per això, tota la informació la traslladàrem a la Fiscalia”. A més, segons ha dit Pere Fuset, “este informe de la Guàrdia Civil que ha aparegut en premsa és conseqüència de la denúncia de Compromís per delicte electoral (finançament il·legal) contra el PP. Estem segurs que el Partit Popular es presentava ‘dopat’ a les eleccions, i a cada informació que apareix publicada, ho tenim més i més clar”.

Pere Fuset ha reiterat la inteció de Compromís: “arribàvem al govern municipal amb la promesa de netejar-lo de corruptes.Volem que tornen fins a l’últim cèntim robat als valencians, i no pararem fins aconseguir-ho. València és honrada. Els dirigents del PP no. Què diuen ara Bonig i Rajoy?”.