Després de mesos de treball amb la Generalitat Valenciana, la Regidoria de Comerç ha aconseguit rescatar recursos per a “remodelar de manera integral el mercat, fer-lo mediambientalment sostenible i arquitectònicament modern i innovador”, ha declarat Carlos Galiana.

La inversió de millora del Mercat del Grau suposa “una aposta ferma i decidida pel comerç de proximitat de la ciutat i per reforçar l’activitat dels mercats municipals, ja que considerem que és essencial en el proveïment de productes frescos a a la nostra ciutat”, ha dit Galiana.

La idea és convertir el Mercat del Grau en un “referent” desl mercats municipals en l’àmbit estatal que incorpore el model de proximitat i ecològic com a tret característic.

El model de proximitat “respecta la temporalitat, té cura del medi ambient i ofereix  garanties de qualitat i frescor al consumidor. A més, aporta gran beneficis a l’economia local, ajuda a menjar millor i dóna suport als xicotets agricultors, amb els qual este govern té un compromís per fer, de la seua, una opció de treball real”, ha comentat Galiana.

Pel que fa a la remodelació de l’edifici del Mercat del Grau, “es tracta de fer un mercat sostenible 360º, des de la seua estructura fins al producte fresc que allí s’adquireix”, ha assenyalat Galiana.