Pere Fuset ha presentat la programació de la Gran Fira de València 2016, que s’ha dissenyat amb l’objectiu de fer de la ciutat de València “el gran pol d’atracció cultural, lúdica i festiva durant tot l’estiu, i, especialment, durant el mes de juliol”.

La programació d’enguany aposta per una millora de la mobilitat i dels accessos a les activitats, per ampliar els focus de difusió per mitjà de la utilització de les noves tecnologies i les xarxes socials, i la col·laboració amb entitats, empreses i institucions.

La Gran Fira de València oferirà més de 250 activitats, que es realitzaran en més de 85 escenaris distints, en un esforç dirigit des de la Regidoria per portar les propostes a 19 barris i 7 pobles.

De manera paral·lela, s’ha realitzat una aposta molt gran per la difusió. Els programes de la Gran Fira estaran disponibles en els punts habituals: centres de majors, de joventut, oficines de turisme…; però també empreses i firmes que funcionaran com a punts de difusió. A més el web granfiravalencia.com aglutinarà tota la informació, ubicacions, horaris, propostes, etc.