Este matí s’ha reunit per primera vegada la Comissió municipal estratègica de la Ciutat de l’Artista Faller, creada amb el suport de tots els grups polítics municipals i amb l’objectiu d'”assentar les bases del seu futur i la seua supervivència”, amb la implicació de totes les valencianes i valencians i l’impuls de l’Ajuntament de València i el Gremi d’Artistes Fallers.

En acabar esta primera reunió, Pere Fuset ha assenyalat que “el pla de revitalització pren com a base el document a què tots els grups polítics municipals van donar el seu suport al desembre de 2015, (…)”.

Fuset ha declarat que “el més important és saber per on comencem i, per açò, hem decidit realitzar una reunió de treball al juliol per a escoltar eixos agents i, a partir d’ací, programar, calendaritzar i trobar el pressupost per a escometre les actuacions necessàries que la posen en valor com un districte cultural, singular i únic que tenim a València”.

Finalment, Fuset ha recordat el compromís dels signants del Pla de revitalització i millora de la Ciutat de l’Artista Faller de posar en valor “este espai fonamental i necessari per al desenvolupament cultural, turístic i econòmic de la nostra ciutat”.