Este matí Joan Ribó ha manifestat el compromís de l’equip de govern municipal per “la cultura de la innovació i amb l’actitud d’investigar per a millorar” durant la seua visita al Parc Científic de la Universitat de València. Amb estes paraules ha definit “la importància” de les tasques que es duen a terme al Parc Científic, “un ecosistema d’innovació on 566 persones treballen en 87 empreses que vinculen la investigació científica al sistema productiu”.

“Hem volgut conéixer el treball de investigació, innovació i, fins i tot, de constitució d’empreses que es fa en este espai, ha explicat Ribó, que així mateix ha destacat “que el PCUV ha sigut capaç de crear llocs de treball inclús en època de crisi”. “Es tracta”, ha explicat, “de treballs molt especialitzats, fruit de la innovació, i nosaltres, des de l’Ajuntament, hem de col·laborar, en la mesura que puguem, en eixa aposta per la innovació”.

D’esta manera, l’alcalde ha defensat “que l’Administració ha d’eliminar la idea de fer les coses com sempre i ha de donar pas a les novetats basades en estudis científics”.