L’informe presentat en la Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions indica que el nombre total de reclamacions i suggeriments rebuts a l’Ajuntament de València s’han reduït. No obstant això, es multipliquen els suggeriments de la ciutadania amb les noves vies de comunicació fomentades des de l’Ajuntament.

En eixe sentit, i en comparació a l’antic equip de govern del PP a l’Ajuntament, Sergi Campillo ha destacat que  “el fet de negar la participació a la ciutadania no la convertia en una ciutadania més satisfeta amb les decisions de l’equip de govern anterior”.

Respecte a les reclamacions que la ciutadania ha fet arribar a l’Ajuntament per mitjà del Registre General d’Entrada, els percentatges respecte a l’any anterior també s’han rebaixat. “Es tracta d’una dada molt significativa, atesa l’obertura d’espais públics a l’ús ciutadà en els últims mesos i confirma que els veïns i veïnes de València no sols aprofiten els canals de comunicació que els facilita l’Ajuntament, sinó que també volen gaudir de la ciutat com no havien pogut fer fins ara”.